Κατασκευή ιστοσελίδων

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του web design κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με κύριο γνώμονα την στόχευση στο περιέχομενο μέσα από δυναμικό design, χωρίς περιττά γραφικά που ταλαιπωρούν τους επισκέπτες και τους αποσπούν από τον σκοπό της ιστοσελίδας.

Έχοντας ως εφόδια τις γνώσεις και την κατάρτιση πάνω στο ηλεκτρονικό επιχειρήν είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε την δική σας e-επιχείρηση.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την μελέτη, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας από την αρχή ώς το τέλος.

Εσείς αρκεί να μας πείτε πως το έχετε σκεφτεί.

ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πόσο κοστίζει;

Μπορεί να προ-κοστολογηθεί μια ιστοσελίδα πριν αναλυθούν οι απαιτήσεις και ο σκοπός της;

Αν μπείτε στον κόπο και κάνετε μια αναζήτηση στο Google με τον όρο "Κατασκευή ιστοσελίδων" το πρώτο πράγμα που θα δείτε θα είναι τιμές!

Κατασκευή ιστοσελίδων από 50 ευρώ, από 150 ευρώ κλπ.

Αυτό είναι κάτι που δεν θα το ακούσετε από εμάς και δεν θα το διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας, πολύ απλά γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί μια ιστοσελίδα αυτής της τάξης να πετύχει τον σκοπό της επιχείρισης σας. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά μακροπρόθεσμα η κατάληξη είναι ίδια!

Ευτυχώς η δυστυχώς το κόστος ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε κάποιο τιμοκατάλογο, αλλά σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κοστίζει 100 ευρώ (εκτός φυσικά από τη περίπτωση που μιλάμε για κάποιο microsite μιας-δυο σελίδων).

Η συμβουλή μας

Πριν έρθετε σε επαφή μαζί μας ή και με οποιονδήποτε κατασκευαστή ιστοσελίδων καλό είναι να γνωρίζετε ότι η επαγγελματική σας ιστοσελίδα είναι επί της ουσίας η εικόνα της επιχείρισης σας! ... προς τον επισκέπτη, προς τον πελάτη σας και το σημαντικότερο, προς τον υποψήφιο πελάτης σας.

Μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, με προσεγμένο περιεχόμενο και σύγχρονη δομή, είναι μια επένδυση που μελλοντικά θα σας αποφέρει κέρδη πολλαπλάσια του αρχικού κόστος σχεδίασης και ανάπτυξης.

Από την άλλη πλευρά, μια “φθηνή”, κακό-σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να σας ικανοποιήσει αρχικά λόγω του χαμηλού της κόστους, αλλά στην πορεία θα καταλάβετε ότι πολύ απλά ξοδέψατε χρόνο και χρήμα για να δυσφημήσετε την εταιρία σας!

Να θυμάστε πάντα ότι μια κακό-σχεδιασμένη ιστοσελίδα έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να αποτρέψει τους δυνητικούς πελάτες σας, από τη δύναμη που έχει μια καλό-σχεδιασμένη ιστοσελίδα να μετατρέψει έναν επισκέπτη σε πελάτη.


Έργα μας

Δείτε κάποια από τα έργα μας.